Ediția: Sâmbătă 20 iulie 2024 Nr. 6674
Ediția: Sâmbătă 20 iulie 2024 Nr. 6674

Debut pentru voleibaliste în Divizia A2


   Formația de volei feminin a CSM 2007 Focșani va debuta sâmbătă, de la ora 12.00, în sezonul 2013-2014 al Diviziei A2 cu un obiectiv clar: promovarea în primul eșalon. Fetele antrenate de Marian Rădulescu și Romina Coman vor evolua împotriva propriilor susținători, de la ora, cu un joc programat în Sala Polivalentă din Focșani împotriva formației SCM Pitești, iar în etapa a doua, CSM 2007 se va deplasa la Chiajna, pentru partida cu formația locală, Concordia.
   În perioada de pregătiri, gruparea de pe Milcov și-a asigurat serviciile a două voleibaliste din Bulgaria, Rositsa Kirilova și Zlatina Shtarbanova, ambele colege de echipă la Skenderj, în Kosovo, în ediția de campionat 2012-2013, la finele căreia echipa lor a terminat pe locul 3, patru jucătoare aduse de la Trotușul Onești și a unei jucătoare de la CSU Galați, Georgia Cristina Botezatu.
Programul celorlalte runde ale CSM 2007: acasă cu Åžtiința Miroslava Iași, acasă cu CSU Galați și în deplasare cu CET Govora Rm. Vîlcea.

Lotul echipei CSM 2007 Focșani:
Mihaela Tașkiran, Georgiana Tisianu, Alexandra Blaga, Alexandra Mihalela Ciucă, Mihaela Cîrlan, Ana Maria Cimpoeșu, Ana Boantă, Elena Mogozsan, Alexandra Maria Bîrgăoanu, Georgia Cristina Botezatu, Zlatina Shtarbanova și Rositsa Kirilova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?