Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Bărbatul care şi-a ucis tatăl în bătaie, îşi aşteaptă pedeapsa


   Åžtefan Necoară, din Boțârlău, acuzat că și-a ucis tatăl în bătaie, își așteaptă pedeapsa. Dosarul în care este judecat pentru omor calificat a  rămas în pronunțare ieri, la Tribunalul Vrancea, după ce inculpatul a ales să recunoscă fapta și să se judece în baza probelor administrate.
   În sala de judecată a fost prezentă și sora inculpatului, care a precizat că nu are pretenții civile de la fratele său, chiar dacă ea a suportat cheltuielile cu înmormântarea și pomenile ulterioare. Judecătorul a dat cuvântul și procurorului, care a solicitat prelevarea de probe biologice de la inculpat pentru ca acestea să fie introduse într-o bază de date la nivel național.
   Apărătorul inculpatului a cerut ca instanța să țină cont de circumstanțe antenuate pentru clientul său, respectiv că nu are antecedente penale și că a recunoscut de la bun început comiterea faptei și a colaborat la aflarea adevărului. „Regret ceea ce s-a întâmplat. Să vă explic de ce sora mea nu are pretenții de la mine: bătrânul avea pensie și era asigurat. Ea nu a plătit nimic. Acum casa îi rămâne ei”, a declarat, având ultimul cuvânt, Åžtefan Necoară.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?