Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Criminalul de la Măicăneşti, încă în libertate


   Autorul crimei de la Măicănești nu a fost încă identificat. Procurorii și polițiștii continuă cercetările în acest caz și speră ca măcar în urma rezultatelor ADN să îl idenfice pe cel care i-a luat zilele lui Gigel Toader, de 48 de ani. Anchetatorii susțin că au mai multe piste pe care le verifică și speră ca în cel mai scurt timp să ajungă la autor. „Cercetările au continuat inclusiv la fața locului. Așteptăm rezultatele ADN”, a declarat procurorul Paul Mihăilă, șeful Secției de Urmărire Penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea.
   Surse din rândul anchetatorilor ne-au precizat că principalii suspecți sunt persoane apropiate victimei, care petreceau mult timp în compania acestuia. Gigel nu era în dușmănie cu ai săi consăteni, cadavrul său fiind găsit duminică, de un vecin. 
   Gigel Toader locuia singur, fiind despărțit de soție. Acesta a lăsat un mesaj pe www.monitorulvn.ro: „Mă numesc Năstase Marghiolița zis Mariana, sunt din comuna Nănești, sat Călienii-Vechi, județul Vrancea, sunt fosta soție despre care se vorbește în acest video. Am fost căsătorită cu Toader Gigel, din această uniune avem un fiu, pe nume Toader Åžtefan născut în 1992. Momentan suntem în Italia la lucru și vreau să fac un apel la forțele de ordine care se ocupă de acest caz de a face dreptate, copilul meu trebuie să știe cine și de ce a fost omorât tatăl lui, eu trebuie să știu ce răspuns să-i dau atunci când el mă întreabă cine l-a omorât? Ce a avut cu el? Pentru că astea sunt întrebările pe care el mi le pune începând de duminică și până acum, dar cred ca o să și le pună pentru  toată viața lui. Eu vă rog din suflet de mamă să faceți dreptate”.

9 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?