Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Cum va fi vremea vineri în ţară şi la munte


   Vineri, vremea va fi predominant frumoasă și se va menține mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată, cu precădere în sud și sud-est. Cerul va fi parțial noros în extremitatea de nord a țării și variabil senin în rest, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 și 29 de grade, iar cele minime între 7 și 17 grade, mai scăzute în depresiuni, până la 3…4 grade. Izolat, în orele dimineții, în zonele joase vor fi condiții de ceață.
   La București, vremea va fi frumoasă și mult mai caldă decât în mod obișnuit în prima decadă a lunii octombrie. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 11…13 grade.
   La munte, vremea va fi predominant frumoasă și se va menține caldă pentru începutul lunii octombrie. Cerul va fi parțial noros în nordul Carpaților Orientali și variabil la senin în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe creste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?