Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Adele a înregistrat tema muzicală a noului film „James Bond”


   Cântăreața britanică Adele a confirmat că a înregistrat cântecul care va reprezenta tema muzicală a celui de-al 23-lea film din seria „James Bond”, postând pe contul ei de Twitter o fotografie cu o foaie de hârtie pe care apare scris cuvântul „Skyfall”. „Skyfall” este atât titlul acestui cântec, cât și titlul celui de-al 23-lea film cu celebrul spion britanic.
   Fotografia publicată pe contul cântăreței britanice, care are 9,5 milioane de admiratori pe Twitter, pare să fi fost realizată într-un studio de înregistrări și arată o singură foaie de hârtie albă pe care apar scrise cuvântul „Skyfall” – titlul piesei – și numele autorilor cântecului, Adele Adkins și Paul Epworth. Este vorba de același duet care a compus celebra piesă „Rolling in the Deep” interpretată de Adele, iar Paul Epworth a fost coautor și producător al cântecului.
   Această fotografie a fost preluată și pe contul oficial de Twitter al noului film din seria „James Bond”. „Am fost puțin reticentă la început față de ideea de a mă implica în compunerea temei muzicale pentru «Skyfall»”, afirmă Adele într-un comunicat difuzat luni pe site-ul oficial al agentului 007. Dar m-am îndrăgostit de scenariul filmului, iar Paul Epworth a avut câteva idei bune pentru acest cântec, ce a fost înregistrat în legendarele studiouri londoneze de pe Abbey Road, cu o orchestră de 77 de instrumentiști”, a precizat artista, adăugând totodată că înregistrarea acestei piese a fost unul dintre momentele din viața ei de care se simte cel mai mândră.
Această colaborare reprezintă primul proiect muzical al cântăreței britanice după lansarea, în ianuarie 2011, a albumului „21”, care a fost extrem de bine primit atât de criticii de specialitate, cât și de public.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?