Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Rugbiştii au furnizat surpriza campionatului


   Componenții echipei de rugby Under 19 de la LPS Focșani au câștigat primul meci din acest sezon al Diviziei Naționale de juniori, 19-12 (5-7) pe terenul uneia din principalele favorite la câștigarea titlului național, Farul Constanța.
   Punctele echipei antrenate de Viorel Ion și Romeo Păun au fost reușite de Matei (două eseuri și două transformări) și Ghidibacă (un eseu). „A fost o victorie mare pentru noi, în condițiile în care am furnizat supriza campionatului și am bătut Farul Constanța la ea acasă. Jucătorii merită toate felicitările pentru dăruirea din teren și modul în care au înțeles că trebuie să se pregătească pentru acest test important. Sper ca să avem aceeași evoluție și în confruntările următoare pentru a ne îndeplini ceea ce ne-am propus, obținerea unei medalii la turneul final”, a spus după meci antrenorul Viorel Ion.
   LPS Focșani: Cozma, Petcu, Ilie, Drenea, Cotici, Darie, Constantin, Savin, M. Radovici, Marcu, Matei, Barba, Hertea, Diaconu, Stănescu. Rezerve: Caloian, Pavel, Gîrleanu, Rusu, Ghidibacă, Barbăroșie, Ivan, Mîșlea, P. Radovici. Alte rezultate din etapa a doua a Diviziei Naționale: Olimpia București – Steaua București 22-24, CMUV Timișoara – CSÅž Bîrlad 24-38, CTRMTF București – Siromex Baia Mare 18-37. După două etape, LPS Focșani se află pe locul 4 și sâmbătă, 6 octombrie, va juca pe Stadionul Tineretului (ora 10.00) împotriva ultimei clasate, CMUV Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?