Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Ziua Educaţiei Nonformale la Focşani


   La Focșani vor avea loc vineri și sâmbătă, 28 și 29 septembrie, mai multe acțiuni care se înscriu în evenimentul Ziua Educației Nonformale. Ateneul Popular „Mr.Gh.Pastia”, în parteneriat cu Åžcoala Postliceală Sanitară „Hippocrate”, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vrancea și Fundația Sahaja-Yoga România, organizează mai multe activități menite să marcheze acest moment.
   Astăzi, de la ora 12.00, are loc acțiunea „Educația nonformală iese în stradă! Minte sănătoasă în corp sănătos!”, prin care o echipă de tineri de la Åžcoala Postliceală Sanitară „Hippocrate” va realiza patru mini-ateliere de-a lungul unui traseu ales în oraș: două pe stradă, două în instituții. Tinerii, care vor reprezenta fructe, legume sau vitamine, vor oferi pe traseu îmbrățișări gratuite, mesaje de la Înger și glume de la Joker și vor împărți fluturași cu informații despre rolul fructelor și legumelor pentru sănătate. De la ora 19.00, în Grădina publică, va fi „Educație nonformală prin artă”, prin lansarea albumului de muzică „Experimentul alb”, compozitor, textier și interpret Alexandru Lișman.
   Sâmbătă, 29 septembrie, de la ora 18.00, în sala „Mr. Gh. Pastia” va avea loc un concert de muzică sufi și muzică clasică indiană, „Odes to The Divine”, susținut de un grup de muzicieni din India. Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?