Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Postul de manager al Spitalului Judeţean, scos la concurs


   Postul de manager al Spitalului Județean de Urgență din Focșani va fi scos la concurs. În cadrul primei întruniri a Consiliului de Administrație al Spitalului Județean, care a avut loc ieri, a fost stabilit calendarul concursului pentru ocuparea funcției de manager. Pe 12 noiembrie va fi dat testul grilă, iar pe 14 noiembrie va fi prezentarea proiectului de management.
   Tot în cadrul ședinței, actualul manager al unității, medicul Nicolae Moise, le-a prezentat membrilor CA situația financiară și datoriile pe care le are de achitat Spitalul Județean, în valoare de 19 milioane de lei. Președinte al CA a fost desemnat consilierul județean Mihai Nedelcu, care va avea un mandat de 6 luni. Membri desemnați ai CA-ului sunt: din partea DSP directorul Cătălin Graur, medicul Vasile Costin și directorul economic Iuliana Mircea, iar membri supleanți sunt medicii Marina Maiorov, Alin Lazea și Carmen Gheorghiu. La ședințele Consiliului de Administrație, managerul spitalului poate participa, dar nu are drept de vot.
   Printre atribuțiile prevăzute de lege ale Consiliului de Administrație se numără  avizarea bugetului de venituri și cheltuieli al spitalului, precum și situațiile financiare trimestriale și anuale; organizarea concursului pentru ocuparea funcției de manager în baza regulamentului aprobat prin ordin al ministrului sănătății; avizarea programului anual al achizițiilor publice întocmit în condițiile legii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?