Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Brad Pitt l-a angajat pe Jamie Oliver să prepare cina de Crăciun pentru familia sa


   Actorul american Brad Pitt l-a angajat pe maestrul bucătar Jamie Oliver, care îi este și un bun prieten, să pregătească cina de Crăciun pentru familia sa. Actorul american și celebrul maestru bucătar sunt prieteni buni de mulți ani și, deși Jamie Oliver a încercat de multe ori să îl învețe pe Brad Pitt să gătească, starul hollywoodian a renunțat la ideea de a deveni un bun bucătar și l-a invitat pe maestrul britanic la reședința sa din Londra, de Crăciun, pentru a găti pentru el, logodnica sa Angelina Jolie și cei șase copii ai cuplului. „Jamie s-a împrietenit cu Brad de când acesta era căsătorit cu Jennifer Aniston, iar Angelina îl simpatizează și ea. Jamie va merge la reședința pe care cuplul a închiriat-o în comitatul Surrey, pentru a-i ajuta să pregătească cina de Crăciun. Brad i-a cerut acest lucru lui Jamie, după ce îl implorase anul trecut să îl învețe să gătească. Jamie a încercat să îl învețe, dar el nu e deloc talentat în bucătărie”, a spus o sursă.
   Deși Brad Pitt nu se pricepe la gătit, presa internațională a aflat de curând că starul american este obsedat de curățenie. „Brad a fost întotdeauna un tată atent, dar, recent, el a devenit și mai «gospodar». Cuplul are multe persoane care îi ajută în casă, dar Brad a început să spele și să calce singur rufele. Își face de lucru prin casă în timp ce Angie este plecată, iar acest lucru îl ajută să aibă o ocupație. Îi place mult să se ocupe de chestiuni gospodărești, înainte să le ceară copiilor să îl ajute să pregătească cina, iar ei adoră acest lucru. S-a transformat în Mister Muscolo și face curat peste tot. Se duce și la magazinul local și la curățătoria de haine din Camberley”, a spus o sursă.
   Maestrul bucătar britanic Jamie Oliver a început să gătească în localul părinților săi, The Cricketers, din Clavering, Essex, la vârsta de opt ani și foarte repede a făcut o pasiune pentru gătit, care nu l-a părăsit în perioada instruirii de la restaurantele Neal Street și River Cafe. În 2002, el a deschis restaurantul Fifteen în Londra și fundația de caritate asociată, The Fifteen Foundation, care continuă să instruiască persoane tinere dezavantajate pentru a deveni bucătari-șef. În momentul de față, mai sunt încă trei restaurante Fifteen în lume, la Cornwall, Amsterdam și Melbourne, de curând Jamie deschizând și un lanț de restaurante centrale în Regatul Unit, care se numesc Jamie’s Italian.
  Angelina Jolie și Brad Pitt, botezați de presa de la Hollywood „Brangelina”, sunt împreună de șapte ani și au șase copii: trei adoptați – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, și Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – și trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, și gemenii Knox și Vivienne, născuți în iulie 2008.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?