Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Palatul Copiilor aşteaptă viitori cursanţi


   Înscrierile la cercurile din cadrul Palatului Copiilor din Focșani continuă pentru toți micuții dornici să își petreacă timpul liber într-un mod plăcut și util. Acestea au debutat în urmă cu o săptămână și vor continua până la finele lunii septembrie, când va începe un nou an școlar fără note sau absențe în catalog.
   În acest an școlar, vor funcționa 11 specializări, respectiv dans, informatică, muzică ușoară, electronică, artă textilă, agro-biologie, carturi, aeromodele, radio TV, pictură, cultură și civilizație engleză. Toate cursurile sunt gratuite, iar cei interesați de ofertă sunt așteptați la Palatul Copiilor pentru înscrierea și formarea grupelor pe specializări. Pot fi înscriși copii cu vârste cuprinse între 4 și 19 ani.
   Și la Clubul Copiilor din Odobești se vor forma specializările: dans, ecoturism, carturi, tenis de masă și informatică. La Adjud sunt propuse specializări precum cart, dans, agro-biologie, iar la Panciu se vor face înscrieri pentru artă textilă, creație-confecții, informatică și pictură.
   La nivel de județ, sunt puse la dispoziția copiilor peste 300 de locuri. Participarea copiilor la aceste cluburi este gratuită, nici măcar pentru înscriere nu se percepe nici o taxă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?