Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Dennis Quaid, dat în judecată de un călăreţ


   Actorul Dennis Quaid a fost dat în judecată de un bărbat în vârstă de 70 de ani care susține că accidentul de călărie pe care l-a suferit recent a fost cauzat de faptul că traseul de călărie existent pe proprietatea starului american era amenajat necorespunzător. Lester Wood, în vârstă de 70 de ani, susține că Dennis Quaid a permis amenajarea unui traseu de călărie pe proprietatea sa din regiunea Pacific Palisades din apropiere de Los Angeles, însă îl acuză pe actor că nu s-a asigurat pentru ca traseul să fie amenajat într-un mod corespunzător. Atunci când un sistem de irigare a gazonului a pornit, calul pe care îl călărea s-a speriat, iar el a suferit răni serioase, informează contactmusic.com.
   Calul s-a speriat, s-a ridicat în două picioare, apoi a căzut peste Lester Wood, care, din cauza rănilor severe, a fost transportat de urgență la un spital din apropiere. Potrivit site-ului TMZ.com, Lester Wood a suferit numeroase contuzii, fractură de pelvis, hemoragie internă, fractură de coaste, ruptură de ficat și de vezică, întindere de menisc, fractură lombară și fractură de omoplat. El susține că facturile medicale s-au ridicat la 500.000 de dolari în cele două luni pe care le-a petrecut la spital.
   Lester Wood nu purta cască de protecție și se uita la ceas în momentul în care s-a petrecut accidentul. Dennis Quaid nu mai este între timp proprietarul acelei ferme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?