Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Fiscul vinde maieuri şi colanţi damă


   Fiscul vrâncean a vândut bunuri confiscate în valoare de 466,2 mii lei prin magazinele proprii, vânzare directă sau consignații. Tot în 2012 au fost atribuite cu titlu gratuit bunuri în valoare de 10,5 mii lei. Reprezentanții Direcției Generale a Finanțelor Publice Vrancea au arătat că, de la începutul anului, au fost confiscate bunuri în valoare de 508,3 mii lei, gradul de valorificare a bunurilor fiind de 87,6%.
La începutul anului se aflau în sold bunuri în valoare de 90,3 mii lei, în cursul anului fiind efectuate și reduceri de preț în valoare de 54,6 mii lei. „Comercializarea bunurilor confiscate și intrate în proprietatea privată a statului se face la prețurile stabilite de comisia de evaluare, prețul de referință fiind cel al pieței pentru produse identice sau similare, în conformitate cu HG 731 din 2007 privind aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Ordonanței Guvernului nr. 14 din 2007 pentru reglementarea modului și condițiilor de valorificare a bunurilor intrate, potrivit legii, în proprietatea privată a statului”, a precizat purtătorul de cuvânt al DGFP, Camelia Micheș.
   Fiscul vrâncean are în continuare de vânzare mai multe bunuri confiscate de la datornicii la bugetul general consolidat. Astfel, sunt scoase la vânzare prin licitație publică două terenuri situate în intravilanul orașului Odobești, respectiv comuna Jariștea. Fiscul vrea să vândă direct de la locul de depozitare un buldoexcavator marca „JCB”, aflat în custodie la Vamă, cu un preț de pornire de 12.580 lei, fără TVA. De asemenea, mai sunt scoase la vânzare 3.285 kilograme semințe floarea soarelui, aflat în custodie la Comcereal, cu un preț de pornire de 1,4 lei/kilogram.
   Acestora li se adaugî bunurile vândute prin magazinul propriu de la subsolul clădirii Fiscului aflată în B-dul Independenței. Aici pot fi găsite prize, ștechere, dulii, pixuri, stilouri, dar și maieuri și colanți damă, la prețuri cuprinse între 5 și 6 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?