Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Viorel Ciobotaru este noul antrenor al echipei de handbal seniori


   Echipa de handbal seniori a CSM 2007 Focșani are un antrenor principal, în persoana lui Viorel Ciobotaru. Acesta a fost validat de Comitetul Director al clubului și a efectuat deja primele antrenamente alături de jucătorii săi. Reamintim că antrenorul emerit Lucian Tucan și-a înaintat demisia la sfârșitul săptămânii trecute.
   Nemulțumit de condițiile actuale ale secției de handbal și de faptul că jucătorii săi nu și-au primit salariile aferente ultimelor patru luni de zile, Tucan și-a înaintat demisia către conducerea clubului CSM 2007. „Am decis să renunț la funcția de antrenor din cauza instabilității de la nivelul echipei. M-am săturat de promisiuni”, a spus Tucan.
   Pentru noul tehnician, fost portar al echipei, debutul cu echipa sa în Divizia A se va produce pe terenul echipei CSM Bacău 2012. Sezonul va începe sâmbătă, 22 septembrie. În runda a doua, CSM 2007 va juca acasă cu Steaua București (miercuri, 26 septembrie), iar în etapa a treia, focșănenii vor evolua în deplasare împotriva formației Univ. II Bucovina Suceava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?