Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

GALERIE FOTO: Fiica medicilor Drăgună va fi înmormântată astăzi


   Teodora Coralia Drăgună, fiica cunoscuților medici vrânceni Daniil și Cornelia Drăgună, va fi înmormântată astăzi, de Ziua Crucii, în Cimitirul Nordic din Focșani. Slujba de înmormântare va începe după ora 12.00.
   În semn de omagiu, la intrarea în Spitalul Județean de Urgență din Focșani a fost expusă o fotografie de-a Teodorei Coralia, iar cadrele medicale au aprins lumânări și au depus flori lângă aceasta. Pe site-ul „Monitorul de Vrancea”, www.monitorulvn.ro, mai multe persoane au lăsat mesaje de condoleanțe pentru familia Drăgună. „Sincere condoleanțe familiei. Lacrimi și flori pentru această fată tânără plecată acolo, sus, printre îngeri. Toată stima pentru domnul doctor Drăgună, care a salvat atatea vieți și multă putere ca să treacă peste imensa despărțire de iubita lui fiică”, scrie Mariana. „Sincere condoleanțe familiei Dragună!! Cuvintele sunt de prisos în aceste momente. Sunt recunoscătoare domnului doctor. Dumnezeu să o odihnească pe Teodora, care a plecat prea devreme în lumea fără dor”, scrie și Olaru Ioana.
   Reamintim că Teodora Coralia Drăgună a decedat miercuri dimineață, din cauza unor probleme de sănătate. Tânăra avea aproximativ 30 de ani și era de profesie jurist. Părinții săi sunt doi dintre cei mai cunoscuți medici în județ. Tatăl său, medicul Daniil Drăgună, este șeful Secției de Dermatologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Focșani, iar mama sa, Cornelia Drăgună, este medic șef la Compartimentul de Supraveghere în Sănătate Publică din cadrul Direcției de Sănătate Publică.
Trupul neînsuflețit al tinerei este depus la Capela Bisericii „Sfântul Pantelimon” din curtea Spitalului Județean de Urgență Focșani.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?