Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

A ocolit dispozitivul de reducere a vitezei, dar a provocat un accident


   Mai multe accidente de circulație s-au produs pe raza județului Vrancea, miercuri. Dimineață, la ora 6.30, pe Bulevardul București din Focșani, Florin C., de 19 ani, în timp ce conducea un Audi A6, a ocolit dispozitivul de reducere a vitezei la o trecere de pietoni și a ajuns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un Opel care circula regulamentar. A rezultat rănirea ușoară a lui Georgian Bogdan B., de 19 ani, pasager în Audi, și a Maricelei P., de 35 ani, din Opel, ambele victime fiind din Focșani. În cauză a fost întocmit dosar penal.
   Un alt accident s-a produs la ora 10.00, tot în Focșani. Neculai G., de 75 de ani, din Slobozia Ciorăști, în timp ce se deplasa cu o Dacia, l-a surprins și accidentat ușor pe C. C. R., de 11 ani, din municipiu, care se deplasa pe bicicletă.
   De asemenea, o tânără de 18 ani, din Popești, a fost victima unui accident de circulație. În timp ce conducea un VW Golf, din cauza neatenției a pierdut controlul volanului, intrând în coliziune cu un cap de pod. Åžoferița a fost rănită ușor.
   Miercuri seara, la ora 22.45, un accident s-a produs și la Păunești. Costică C., de 41 ani, din localitate, în timp ce conducea o Dacia Duster, într-o curbă deosebit de periculoasă a pierdut controlul mașinii, din cauza vitezei excesive, și a intrat într-un imobil nelocuit. Un echipaj de pompieri militari din cadrul Secției de Pompieri Adjud a intervenit pentru descarcerarea bărbatului. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?