Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Workshop la Asociaţia „Rom Pentru Rom”


   Consilierul pe problemele romilor din Ministerul Educației, Cercetării și Tineretului și Sportului, Gheorghe Sarău, va susține săptămâna viitoare, la Panciu, un modul de pregătire în cadrul unui workshop organizat de Asociația „Rom Pentru Rom”, parte integrantă a proiectului „Cunoștințele anulează prejudecățile”. Acesta este finanțat de Agenția Națională pentru Romi și are ca obiectiv general favorizarea incluziunii sociale a romilor și diminuarea abandonului școlar a minorilor aparținând acestei etnii.
   Workshop-ul se va desfășura pe data de 20 septembrie, la sediul asociației. El se va axa pe istoria minorităților rome din Europa și pe informații despre cultura romani. Printre participanți se vor număra reprezentanți ai instituțiilor de învățământ din Panciu, partenere în proiect.
   Următoarele module sunt programate în lunile octombrie și noiembrie. Acestea vor aduce în discuție drepturile minorității rome, precum și strategiile educative pentru valorizarea diversității culturale și combaterea discriminării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?