Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Oprişan participă la Adunarea Generală a UNCJR


   Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, participă în perioada 12-14 septembrie  la Adunarea Generală a Uniunii Naționale a Președinților de Consilii Județene din România (UNCJR), manifestare care va fi găzduită de  Consiliul Județean Tulcea. În cadrul acestei ședințe, va fi ales președintele UNCJR și Consiliul Director al UNCJR, din care fac parte vicepreședinții acestei uniuni.
Marian Oprișan este prezent la această acțiune în dublă calitate, de președinte al Consiliului Județean Vrancea și de vicepreședinte al UNCJR.
   Pe ordinea de zi se află dezbaterea privind dezvoltarea regională a României, prezentarea raportului de activitate al președintelui UNCJR pe anul  2011, aprobarea situației financiare a UNCJR, a bilanțului contabil pe anul 2011, prezentarea raportului cenzorului, prezentarea rapoartelor de activitate pe anul 2011 ale structurilor profesionale, dar și prezentarea și aprobarea cererilor de finanțare ale structurilor profesionale pentru anul 2012. Totodată, vor fi prezentate și aprobate bugetul UNCJR și programul de activități pe anul 2012, dar și o serie de programe care vor fi derulate anul acesta în parteneriat cu UNCJR.
   În perioada 14-16 septembrie va fi organizat un grup de lucru privind Legea 273/2006 și descentralizarea administrației publice. 

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?