Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Elevii care au promovat corigenţele, repartizaţi la licee


   87 de absolvenții de clasa a VIII-a, care au promovat examenele de corigențe, dar și cei care din diferite motive nu au putut participa la niciuna dintre cele două sesiuni de repartizare la liceu, au devenit liceeni. Ei au fost repartizați în cadrul celei de-a treia etape.
   Potrivit reprezentanților Inspectoratului Åžcolar Județean, 87 de absolvenți de clasa a VIII-a au fost repartizați la licee în cea de-a treia etapă. Ei au avut de unde alege, întrucât oferta a fost de câteva ori mai mare decât numărul candidaților. În continuare, la nivelul județului, aproximativ 300 de locuri au rămas neocupate.
   Majoritatea celor admiși în această ultimă sesiune sunt elevi care au dat corigențele în august și au ales liceele cât mai aproape de domiciliu. Cele mai căutate licee, în această etapă, au fost Colegiul Tehnic de Transporturi Auto „Traian Vuia”, Liceul Tehnologic „Al. I. Cuza” din Panciu, Liceul Tehnologic din Mărășești „Ieremia Grigorescu”, Colegiul Tehnic „Gh. Balș” din Adjud, Liceul Tehnologic din Odobești, Colegiul Tehnic „Valeriu D. Cotea” și Colegiul Tehnic „Ion Mincu”, ambele din Focșani. 
   Elevii admiși la licee au trebuit să ducă, ieri, dosarele de înscrie la unitățile de învățământ unde au fost repartizați.

   Lista cu elevii repartizați la liceu, poate fi consultată AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?