Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Creditor reclamat de persoanele împrumutate


   Un bărbat din Vulturu a fost trimis în judecată pentru înșelăciune. El le-a dat bani cu împrumut unor persoane, care i-au returnat în tranșe. Inculpatul nu a mai recunoscut, alterior, primirea tuturor tranșelor de bani.
   Procurorii l-au trimis în fața judecătorilor pe Valeriu D., de 73 de ani. Oamenii legii îl acuză pe acesta că a refuzat să elibereze documente către două părți vătămate, care să ateste plata unor debite obținute în baza unui contract de împrumut, ducând la executarea silită a debitorilor, înclusiv a sumelor care ar fi fost achitate.
   În rechizitoriul pe care procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani l-au întocmit pe numele lui Valeriu, se arată că cele două părți vătămate au împrumutat de la învinuit 2.000 de euro, la sfârșitul anului 2010. Înțelegerea a fost ca până la data 21 iunie 2011, cei doi să îi restituie creditorului 3.500 de euro. Cei doi debitori au reclamat faptul că au achitat fiecare câte 1.500 de lei, rămânând un rest de 500 de euro. Valeriu nu ar fi recunoscut că a primit nici un ban, așa că cei doi au fost executați silit și au decis să îl reclame pe cel care le-a acordat împrumutul.
Dosarul se află pe rolul Judecătoriei Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?