Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Neacordarea de prioritate a făcut victime pe şoselele Vrancei


   Weekend-ul trecut a fost plin de evenimente rutiere. Cele mai multe au avut loc sâmbătă, 8 septembrie, de sărbătoarea Nașterii Maicii Domnului, sau Sfânta Marie Mică, așa cum este cunoscută în popor.
   Un bărbat de 58 de ani a fost rănit grav și un băiat de 16 ani și o femeie de 38 de ani au fost răniți ușor în urma unui accident care a avut loc  sâmbătă, în jurul orelor 8.00, pe DN2-E85, în afara comuneiUrechești. Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, a rezultat faptul că Mihai S., de 58 ani, din Focșani, în timp ce conducea un autoturism Tico, a vrut să vireze la stânga pentru a pătrunde pe un drum și nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism Hyundai Getz, care circula regulamentar din sens opus. La volanul celei de-a doua mașini se afla Elena Luminița N.. „În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului autoturismului Daewoo Tico și rănirea ușoară a lui I. T. de 16 ani și C. Florentina de 38 ani, ambii din municipiul Focșani, pasageri în Hyundai. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se arată într-un comunicat al IPJ Vrancea.
   În aceeași zi, în jurul orelor 13.25, pe DN2-E85, în localitatea Tișița, un alt șofer, care nu a acordat prioritate unui autoturism, a produs un eveniment rutier. Polițiștii au stabilit că Teodor Dănuț D., de 62 de ani, din București, în timp ce conducea o Dacia Logan pe DN24, a pătruns în intersecția cu sens giratoriu, fără a acorda prioritate de trecere autoturismului marca VW condus de Alexandru P., care circula deja în sensul giratoriu.Un pasager din mașina VW, originar din Bacău, a fost rănit ușor. Polițiștii au întocmit și în acest caz dosar penal.
   Cu o zi înainte, în jurul orelor 18.15, pe DN 2D în afara comunei Bolotești, în urma unui eveniment rutier, trei mașini au fost avariate și un bărbat a ajuns la spital. Adrian Cristinel E., de 29 de ani, din Focșani, se afla la volanul unui autoturism marca VW, când din cauza neatenției a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o mașină Dacia 1304, condusă regulamentar de Miklos G. de 49 ani, din comuna Pufești. Din autoturismul Dacia, VW a fost proiectat într-o autoutilitară Mercedes Benz. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto G. Miklos. În cauză a fost întocmit dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?