Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Lecţii de fotbal predate de CSM Focşani şi Young Stars Panciu


   Cele două formații vrâncene din liga a treia, CSM Focșani și Young Stars Panciu au obținut aseară primele victorii. Focșănenii s-au impus clar, 3-0 (2-0) în confruntarea disputată pe teren propriu împotriva celor de la Rapid Fetești, la capătul unui meci în care tinerii jucători antrenați de Aurel Pastia au demonstrat că au valoare și că merită ca fenomenul fotbalistic din Focșani să nu dispară. În afara celor trei goluri, marcate de Milea (23), Crăciun (45) și E. Åžtefan (76), focșănenii au mai irosit alte cinci ocazii mari de gol. „A fost o victorie meritată, pe fondul unei evoluții bune și îi felicit pe jucători pentru dăruire”, a spus după meci antrenorul Pastia.
   CSM Focșani a jucat aseară cu: Trifan – Suvac, Crăciun, V. Toader, Nistoroiu (87 Florea) – Săpunaru, Åžonțu (86 Stratulat), Bucătaru, Dumitriu (76 Mîndrescu) – Milea (83 D. Toader), E. Åžtefan. După meci, președintele CA de la CSM, Dan Dumitru i-a premiat pentru jucători pentru rezultatul obținut. „Am făcut eforturi deosebite să jucăm acest meci, în condițiile în care m-a costat aproape 45 de milioane de lei vechi. Probabil a fost ultimul meci de fotbal la Focșani din acest an. Cei care vor ca această echipă să dispară nu au studiat legile Federației. Din 15 august am propus divizirea echipei, ca Primăria și Consiliul Local Focșani să ia în patrimon iu jucătorii echipei de liga a treia, Este un cadou pe care îl ofer, dar sunt refuzat”, a spus Dan Dumitru, la conferința de presă organizată după meciul de ieri.
   Etapa viitoare (vineri. 14 septembrie), focșănenii se vor deplasa la Titu, pentru confruntarea cu gruparea dâmbovițeană, Urban Titu.

Young Stars Panciu – Aerostar Panciu 2-0 (1-0)

   Păncenii de la Young Stars și-au trecut în cont primele trei puncte în sezonul 2012-2013 al campionatului, după succesul, 2-0 (1-0), obținut pe teren propriu în fața celor de la Aerostar Bacău. Eroul partidei a fost Valentin Menghia, autor al ambelor goluri (4 și 62). Păncenii antrenați de Dan Bolocan au dominat partida de la un capăt la celălalt, au avut o bară, prin Predoiu (27) și s-au jucat cu ocaziile pe durata confruntării.
   Ieri, Young Stars Panciu a evoluat cu: Lazăr – Voinea, Beșa, Ov. Radu, Cl. Mihai – B. Stoian, Cioran, Bîra, Gălățeanu (Parlac) – Predoiu, Menghia (I. Radu). Vinerea viitoare, Young Stars Panciu va evolua în deplasare, pe terenul formației ieșene Åžtiința Miroslava.

Rezultatele etapei de ieri (seria I):
Petrotub Roman – CSM Moinești 2-3,
SC Bacău – Åžtiința Miroslava 2-0,
Young Stars Panciu – Aerostar Bacău 2-0,
Ceahlăul II Piatra Neamț- Bucovina Rădăuți 2-0,
Sporting Suceava – FCM Dorohoi 1-0,
Oțelul II Galați – FCM Huși 6-0,
Kosarom Pașcani a stat,

Seria a II-a:
CSM Focșani – Rapid Fetești 3-0,
Dunărea Călărași – Juventus București 1-1,
Eolica Baia – Urban Titu 1-0,
Rapid II București – Gloria Buzău 1-1,
Sportul II Studențesc- Viitorul Axintele 1-7,
Viitorul Chirnogi – CSM Rm. Sărat 1-1,
Metaloglobus București a stat.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?