Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

„Fotbalul mic“ din judeţ, la start


   După o pauză competițională de trei luni de zile, „fotbalul mic” vrâncean pornește la drum în sezonul 2012-2013 al Superligii. Cele 16 echipe care și-au manifestat dorința de a juca în noul sezon au fost împărțite în două serii, nord și sud. Campionatul se va desfășura după formatul de anul trecut, cu play-off și play-out. Diferența este că în faza a doua, echipele vor pleca cu puncte bonus, după următorul sistem: locul 1-6 puncte, locul 2- 4 puncte, locul 3- 2 puncte și locul patru -0 puncte. Față de sezonul precedent, din seria nord a dispărut una din echipele cu tradiție, Viitorul Homocea, grupare care a anunțat că nu se poate înscrie din cauza problemelor financiare.
   Locul Viitorului a fost luat de Flacăra Urechești, grupare care a retrogradat la finalul sezonului trecut. În schimb, forul vrâncean a decis amânarea ligii a cincea cu o săptămână, sezonul urmând să debuteze duminică, 24 septembrie. Ediția 2012-2013 a ligii a cincea la fotbal va avea 13 echipe. Grupa Sud: Voința Răstoca, Tractorul Nănești, Unirea Milcovul, Euromania Dumbrăveni, AS FC Unirea Focșani și Victoria Golgoanu.
   În grupa nord vor juca Åžoimii Mircești, Victoria Vanători, Gloria Răcoasa, Doctor GSM II Suraia, Trotușul Ruginești, ASS Victoria Pufești și Foresta Vidra.

Programul primei etape din Superligă (astăzi, ora 17.00)
Seria nord:

Doctor GSM Suraia – Unirea Å¢ifești,
Foresta Gugești – FCM Adjud – duminică, ora 11.00,
Flacăra Urechești – Selena Jariștea,
Voința Odobești – FC Mărășești.
Seria sud:
Voința Sl. Ciorăști – Victoria Gugești,
Podgoria Cotești – AS Cîmpineanca – duminică, ora 11.00,
Voința Cîrligele – Național Golești – duminică, ora 11.00,
Dinamo Tătăranu – Energia Vulturu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?