Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Locuri de muncă pentru şomeri


   Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) a identificat 82 de locuri de muncă vacante, în județ. Se pot angaja cei care sunt ingineri zootehniști, ingineri construcții civile, electricieni sau maiștri construcții.
   Locuri de muncă sunt și pentru cei care vor să lucreze ca muncitori necalificați în confecții sau în agricultură, dar și slujbe pentru cei care iubesc animalele și vor să le îngrijească. Nu lipsesc locurile de muncă pentru vânzători, bucătari, tapițeri, zugravi, mecanici auto, tâmplari, sudori și altele. Oferta completă a locurilor de muncă din județ poate fi consultată la sediul AJOFM.
   Vrâncenii care vor să își găsească un loc de muncă în străinătate, pot solicita oferta din Uniunea Europeană. Cinci țări caută forță de muncă în domenii ca agricultură, medicină, tehnică și IT. De exemplu, Danemarca angajează 35 de lucrători în ferme, Germania caută ingineri care să se priceapă la electricitate, Norvegia caută specialiști pentru proiecte, iar Slovenia 10 instalatori montatori conducte.
În prezent, în Vrancea sunt 7.785 șomeri înregistrați la AJOFM, iar rata șomajului este 5,07%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?