Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

Actorul Gerard Butler, îndrăgostit lulea de Mădălina Ghenea


   Actorul scoțian Gerald Butler este îndrăgostit lulea de actrița și modelul român Mădălina Ghenea, potrivit revistei britanice OK! Magazine, specializată în informații despre celebrități. Potrivit sursei citate, Butler s-ar fi îndrăgostit de frumoasa româncă în primăvară după ce aceasta a fost angajată să-l ajute pe Butler să promoveze un nou aparat de ras pentru compania Super Max, cu sediul în Dubai.
   De altfel, primele zvonuri despre o posibilă relație între cei doi au apărut în mai, dar Ghenea a susținut că Butler îi este doar prieten. ‘Suntem prieteni și nimic mai mult’, a spus Mădălina cu acel prilej. Cu toate acestea, The New York Daily News scrie că de atunci prietenia s-a transformat în iubire. „Gerry nu se mai vede cu alte femei, ceea ce pentru el este o treabă serioasă, dat fiind că el mereu este cu o mulțime de fete”, a declarat o sursă.
   Un reprezentant al lui Butler a refuzat să comenteze zvonurile privind noua legătură a actorului, care a mai fost cuplat de presă cu Cameron Diaz și Jennifer Aniston.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?