Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

Panciu a debutat cu un eşec


   Echipa de fotbal Young Stars Panciu a debutat cu stângul în campionatul 2012-2013 al ligii a treia la fotbal. Aseară, păncenii antrenați de Dan Bolocan și Paul Cioran au pierdut cu 1-0 (1-0) pe terenul noii promovate Bucovina Rădăuți.
Într-o atmosferă de sărbătoare, aproape 500 de spectatori au plătit 5 lei  biletul de intrare și s-au delectat pe durata partidei cu bere. Gazdele au avut prima șansă de gol, dar portarul Lazăr a fost la post (7). La poartă cealaltă, Gălățeanu nu a nimerit poarta, deși se afla față în față cu portarul Bucovinei (28). Sucevenii au deschis scorul prin Ionesi, dintr-un penalty acordat gratuit de arbitru pentru un presupus fault comis de Ov. Radu (38).
   În actul secund, I. Radu a fost aproape de egalare, dar șutul său a fost scos cu greu de portar (62), iar M. Stoian nu l-a putut învinge pe portarul gazdelor din interiorul careului (83). Bucovina a terminat meciul în 10 jucători, după ce Zaremba a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene (86). În ultimul minut de joc, M. Stoian a ratat incredibil din 6 metri, șutul lui Predoiu a fost scos de pe linia porții de portar în prelungiri, iar Panciu a pierdut un meci pe fondul unei evoluții modeste. 
   Echipa din Panciu a evoluat cu: Lazăr – Voinea, Ov. Radu, Beșa, Cl. Mihai – Gălățeanu, Bîra, Menghia (74 M. Stoian), B. Stoian – I. Radu, Predoiu. Vinerea viitoare, gruparea din Panciu va evolua pe teren propriu împotrivă echipei Aerostar Bacău.
 
Focșaniul nu s-a prezentat în Capitală

    Așa cum „Monitorul de Vrancea” a anticipat, echipa de fotbal CSM Focșani nu a efectuat deplasarea la București pentru confruntarea cu echipă locală Metaloglobus.
Ieri, jucătorii s-au prezentat la ora 10.00 la stadion și au fost anunțați de antrenor că nu vor face deplasarea la meci, deoarece factorii locali de decizie nu au căzut la înțelegere cu președintele CSM Focșani, Dan Dumitru. Fără bani, vize medicale și contracte înregistrate la Federație, gruparea de pe Milcov a pierdut ieri cu 3-0 și va primi o amendă drastică pentru neprezentare.
   Vinerea viitoare, CSM ar urma să joace acasă, cu Rapid Fetești.

Rezultatele etapei de ieri:
seria I:

Bucovina Rădăuți – Young Stars Panciu, 1-0
Kosarom Pașcani – Petrotub Roman, 0-0
CSM Moinești – Oțelul II Galați, 3-3
Aerostar Bacău – SC Bacău,0-1
FCM Dorohoi – Ceahlăul II Piatra Neamț, 1-0
FCM Huși – Sporting Suceava.  amânat
Åžtiința Miroslava a stat.

seria a II-a:
Metaloglobus București – CSM Focșani, 3-0 (neprezentare)
Juventus București – Viitorul Chirnogi, 2-2
Urban Titu – Dunărea Călărași, 0-1
Rapid Fetești – Eolica Baia, 3-1
CSM Rm. Sărat – Sportul II Studențesc, 7-1
Viitorul Axintele – Rapid II București – se dispută astăzi.
Gloria Buzău a stat.

18 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?