Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Debut în eşalonul trei pentru Young Stars Panciu


   După o pauză de trei luni de zile, liga a treia la fotbal revine în atenția microbiștilor. Cele două formații vrâncene, Young Stars Panciu și CSM Focșani au fost împărțite în serii diferite și vor debuta astăzi cu partide în deplasare. Noua echipă din Panciu, Young Stars se va deplasa la Rădăuți, pentru confruntarea cu gruparea locală, Bucovina (ora 18.00). „Vrem să începem campionatul cu dreptul și să nu ne întoarcem cu mâna goală din această deplasare. Nu știm nimic de adversari, dar sperăm să facem un joc bun, mai ales că avem în echipă jucători experimentați care pot face diferența într-un meci”, a spus antrenorul principal al echipei din Panciu, Dănuț Bolocan.
   Pentru confruntarea de astăzi, păncenii nu pot conta pe serviciile mijlocașului Paul Cioran, suspendat pentru cartonașul roșu primit în partida de Cupa României pierdută la penalty-uri de Young Stars în fața celor de la Național Golești. Echipa probabilă a Panciului în confruntarea de astăzi: Lazăr – Voinea, Beșa, Ov. Radu, Cl. Mihai – Gălățeanu, Bîra, Menghia, B. Stoian – I. Radu, Predoiu. Obiectivul formației va fi salvarea de la retrogradare, în condițiile în care cele șase serii ale ligii a III-a vor fi alcătuite din 13 echipe fiecare, urmând să retrogradeze ocupantele locurilor 10-13, plus trei din cele mai slabe locuri 9.
   Seria echipei din Panciu: Bucovina Rădăuți, Sporting Suceava, FCM Dorohoi, Ceahlăul II Piatra Neamț, Åžtiința Miroslava, CSM Pașcani, Petrotub Roman, Aerostar Bacău, CSM Moinești, SC Bacău, FCM Huși și Oțelul II Galați.

Focșaniul, șanse reduse de a juca în Capitală
  
  Cu multe probleme, cu jucători neplătiți și fără conducere administrativă, CSM Focșani ar urma să debuteze astăzi pe terenul formației Metaloglobus București (ora 18.00, Stadion Clinceni II). Ieri, președintele clubului CSM Focșani, Dan Dumitru a decis să cedeze drepturile către alt club, Varancha Focșani, iar astăzi, lotul echipei de pe Milcov ar urma să fie  format doar din juniori, în condițiile în care seniorii nu au contractele înregistrate la FRF.
   Chiar și așa, există riscul ca arbitrii delegați la meci să nu permită desfășurarea partidei, în condițiile în care gruparea focșăneană nu are acte legale la FRF.  În seria a II-a, alături de CSM Focșani, mai fac parte dîmbovițenii de la Urban Titu, buzoienii de la Gloria și CSM Rm. Sărat, tulcenii de la Eolica Baia, ialomițenii de la Rapid Fetești și Viitorul Axintele, dar și două echipe din Călărași, Dunărea și Viitorul Chirnogi, plus patru formații din Capitală, Sportul Studențesc II, Rapid II, Juventus Colentina și Metaloglobus.

Programul primei etape (astăzi, ora 18.00):
seria I:

Bucovina Rădăuți – Young Stars Panciu,
Kosarom Pașcani – Petrotub Roman,
CSM Moinești – Oțelul II Galați,
Aerostar Bacău – SC Bacău,
FCM Dorohoi – Ceahlăul II Piatra Neamț,
FCM Huși – Sporting Suceava.
Åžtiința Miroslava va sta.

seria a II-a:
Metaloglobus București – CSM Focșani,
Juventus București – Viitorul Chirnogi,
Urban Titu – Dunărea Călărași,
Rapid Fetești – Eolica Baia,
CSM Rm. Sărat – Sportul II Studențesc,
Viitorul Axintele – Rapid II București – se dispută mâine.
Gloria Buzău va sta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?