Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

O casă devine „acasă” doar după ce proprietarul se plimbă nud prin ea


O locuință devine cu adevărat „acasă” doar după ce proprietarul/ chiriașul acesteia se plimbă gol prin ea, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat de un magazin online din Marea Britanie.
Majoritatea britanicilor nu se simt cu adevărat „acasă” decât după ce s-au plimbat prin noua lor locuință așa cum au venit pe lume, citat de dailymail.co.uk.

Acesta este unul dintre cele mai importante ritualuri pe care oamenii simt că trebuie să le facă după ce s-au mutat într-o locuință nouă.

Pe aceeași listă de ritualuri au mai fost incluse petrecerea de casă nouă, micul dejun luat în pat și cumpărarea unor piese de mobilier noi.

Rezultatele acestui sondaj – realizat de Very.co.uk și la care au participat 2.000 de persoane – arată că, în medie, oamenii au nevoie de două luni și șase zile pentru a se simți cu adevărat acasă într-o locuință nouă.

Pe aceeași listă a ritualurilor pe care oamenii simt că trebuie să le facă într-o locuință nouă au mai fost incluse: petrecerea unei zile/ nopți întregi pe canapea, plasarea unui covoraș în fața ușii de la intrarea în casă, primirea unui cadou de casă nouă, plasarea unor fotografii de familie sau ale unor prieteni pe mobilierul din casă, memorarea codului poștal, invitarea la cină a unor prieteni.

Potrivit acestui sondaj, britanicii cheltuie, în medie 317,90 de lire sterline (402,08 euro) pe mobilă nouă în primul an petrecut într-o locuință nouă.

Un pat, un televizor și o canapea sunt lucrurile considerate necesare de britanici pentru a se simți „acasă”.

În ceea ce privește petrecerea de casă nouă, peste 50% dintre respondenți au spus că preferă o serată petrecută în grădină sau un grătar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?