Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Record de comentarii pe www.monitorulvn.ro


Record de comentarii pe site-ul www.monitorulvn.ro. Åžtirea „Liceul «Ioan Slavici»- Cursuri în două schimburi” a bătut recordul la comentarii, ieri, fiind postate 54 de păreri, nu numai ale elevilor și părinților din Vrancea, ci și din alte județe.
Cei mai vehemenți sunt viitorii boboci de clasa a IX-a, care nu sunt deloc încântați de decizia conducerii liceului. Eduard va fi, din toamnă, elev al liceului păncean și nu vrea cu nici un chip ca orele de curs să se desfășoare în două schimburi. „Bună, am trecut în cls. a 9-a la acest liceu, și acum îmi pare rău că am făcut alegerea asta. Profesorii, părinții și în special directorul ar trebui să conștientizeze că acești mici copii nu vor face nimic la liceu… Va fi doar o simplă clasă ca în generală, unde 4-5 elevi vor fi mai «răsăriți» iar restul, mai slăbuți. Iar din acest motiv, generația noastă suferă… Regret din tot sufletul că am ales acest liceu. Erau altele și mai bune. Poate cineva de «sus» ne va da dreptate”, comentează cititorul nostru. Un cititor care nu și-a declinat identitatea a scris: „Două schimburi? Pentru ce? Pentru o singură clasă de a V-a, sunt nevoiți elevii de clasa a IX-a să învețe după-amiază? Chiar nu se mai găsea un loc și pentru ei? Dar în momentul în care a fost înființată această clasă, nimeni nu s-a gândit și la repercusiuni? Se dau cursurile peste cap pentru o singură clasă”. „Luați-vă adio de la bobocii promoției 2011-2012! Nu-i veți vedea!”, amenință un alt elev păncean.  
Părinții amenință că-și vor transfera copiii la alte licee dacă nu se va ține cont și de părerea lor. „Bună ziua, sunt intrigată de ceea ce am citit. Sper să nu fie o hotărâre, ci doar o propunere. Mi s-ar părea normal să se țină cont și de opinia noastră, dar și a copiilor. Sincer, am ales acest liceu și pentru că se învăța dimineața. În situația aceasta, cred că am să-mi transfer copilul la Focșani”, spune părintele respectiv.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?