Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Sală de naşteri modernă cu sprijinul Clubului Rotary Varana Focşani


   Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani are o sală de nașteri ultramodernă. Astăzi, la ora 10.00, va avea loc inaugurarea noii săli de nașteri. Cu ajutorul Clubului Rotary Varana din Focșani, care a donat peste 50 de mii de lei, sala a fost renovată și dotată cu aparatură medicală ultramodernă. Cei 50 de mii de lei au fost strânși în urma balului de caritate care a avut loc la finele anului 2011, dar și de la diferiți sponsori.
   Președintele Clubului Rotary Varana Focșani, Dumitru Ducan, ne-a declarat că sala de nașteri a fost igie-nizată și dotată cu aparatură și mobilier modern. „Valoarea totală a investiției este de 50 de mii de lei, mare parte obținuți în urma balului de caritate din 2011, dar și din diferite sponsorizări locale. Sala a fost igienizată, dotată cu o masă de nașteri, o masă de consultații, unitate de sterilizare a apei, monitor de funcții vitale și mobilă din inox”, ne-a precizat Dumitru Ducan.
   Potrivit unui comunicat de presă transmis redacției noastre, acest „proiect se înscrie în acțiunile care au în prim plan grija pentru mamă și copil, o prioritate pentru ROTARY International și pentru toate cluburile din România, anume de a oferi condiții moderne de naștere  viitoarelor mame. Renovarea sălii de nașteri a fost scopul Balului de Caritate organizat de Rotary Varana în Decembrie 2011, fondurile strânse cu acest prilej constituind baza investiției pentru modernizare. La aceste fonduri s-au adăugat sponsorizări, suma totală investită depășind 50 000 RON. Membrii Clubului Rotary Focșani le mulțumesc încă o dată și pe această cale participanților la Balul de Caritate, „Mugurii României”, precum și sponsorilor, datorită generozității cărora s-a putut finaliza acest proiect important pentru comunitatea locală”.
   Managerul Spitalului Județean, medicul Nicolae Moise, apreciază gestul clubului Rotary Varana Focșani și le mulțumește membrilor acestuia. „Este prima inițiativă a unei fundații din Focșani care ajută spitalul și aceasta este Clubul Rotary Varana, căruia nu pot decât să îi mulțumesc și sper să avem o colaborare la fel de bună în continuare, în ceea ce privește dotarea cu aparatură și desfășurarea activităților curente, pentru că noi nu am mai primit ajutor de la alte firme, ne-am gospodărit singuri. Membrilor Clubului Rotary Varana le mulțumesc pe această cale, și le urez să aibă în continuare astfel de activități. Eu voi fi alături de ei”, ne-a spus managerul Moise. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?