Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Copii răniţi în accidente rutiere


   Trei copii au fost răniți în urma unor accidente rutiere care au avut loc pe raza județului Vrancea, în cursul zilei de marți. Astfel, un copil de doi ani a fost accidentat de o autoutilitară, o fetiță de șapte ani a fost rănită după ce o mașină a intrat într-o căruță și o fată de 16 ani a fost acroșată în timp ce mergea pe marginea străzii, de o mașină la volanul căreia era un șofer neatent.
   R. C. D., de 2 ani, din comuna Slobozia Bradului, a vrut să treacă strada și a fost accidentat ușor de un autototurism marca Dacia, condus de Elevesian- Nicolae G., de 27 de ani, din Tîmboiești.   Accidentul s-a produs în jurul orelor 18.30.
   Câteva ore mai târziu,  pe DJ 205R, în comuna Cotești, Stănică-Nicușor N., de 25 ani, din localitate, în timp ce conducea tot o Dacia, nu a păstrat distanța față de căruța din fața sa și lovit-o. În urma producerii accidentului, C. A. M., de 7 ani, din comuna Cotești, pasageră în atelajul hipo, a fost rănită ușor.
   În dimineața aceleiași zile, pe  DN 23, în comuna Măicănești, o fată de 16 ani a fost acroșată de o mașină în timp ce mergea pe marginea drumului. După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fiind identificat de polițiști la aproximativ 30 minute, în municipiul Focșani. Este vorba despre Ciprian P., de 26 de ani, din Brăila.
În cele trei cauze se fac cercetări de către polițiști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?