Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Site pentru reclamaţii medicale


   Pacienții, dar și personalul medical au la dispoziție un site, pe care pot să-și exprime nemulțumirile referitoare la sistemul sanitar din Vrancea, și nu numai. Prin intermediul acestui site, se pot reclama diferite nereguli, de la comportamentul cadrelor medicale, „onorariile” acordate unor medici, cât și cazurile de malpraxis.
   Pe prima pagină a site-ului www.medalert.ro, administratorii îi „ispitesc” pe pacienți sau cadre medicale să sesizeze neregulile la care au fost complici sau la care au fost supuși. „Dacă ești pacient și te-ai săturat de tratamente gratuite pe care trebuie să le plătești, de medici care așteaptă șpaga înaintea recunoștinței tale, de spitale murdare unde trebuie să-ți aduci tifonul de acasă, atunci fă o sesizare. E singura salvare! Dacă ești medic și te-ai săturat să fii complice tăcut la corupția din sistem, să fii tratat cu un salariu de mizerie, să fii lăsat la urmă pentru ca „pilele” să prospere, atunci fă o sesizare. E singura salvare!”, este mesajul transmis de administratorii site-ului.
   Proiectul acestei platforme este creat de Restart România, fiind sprijinit de Ambasada Statelor Unite ale Americii și Ambasada Marii Britanii la București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?