Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Spitalul Dumbrăveni ar putea fi modernizat


    Conducerea Spitalului de Psihiatrie Cronici din Dumbrăveni vrea să modernizeze unitatea cu bani de la Ministerul Sănătății. Managerul unității vrea să implementeze pe parcursul acestui an o serie de proiecte privind reamenajarea unității, motiv pentru care au fost trimise la Ministerul Sănătății mai multe note de fundamentare.
    Astfel, conducerea spitalului din Dumbrăveni intenționează să obțină fonduri pentru recompartimentarea blocului alimentar și amenajarea spațiilor pentru mutarea camerei de gardă. „Vrem să mutăm camera de gardă în față, unde acum avem birourile administrative, iar pe acestea în locul unde avem garajele, pe care vrem să le modernizăm. Pentru asta am solicitat 1,5 milioane lei. De asemenea, s-au solicitat și 5 milioane de lei pentru recompartimentarea blocului alimentar, care ne-ar ajuta să obținem acreditarea spitalului”, a spus Costel Negoescu, managerul unității.
    De asemenea, anul acesta, conducerea intenționează să acceseze fonduri europene pentru efectuarea de reparații capitale la rețelele termice.

Articolul precedent
Articolul următor

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?