Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Starea victimelor din accidentul de duminică este stabilă


   Starea victimelor din accidentul produs duminică, în apropiere de Garoafa, unde o persoană și-a pierdut viața, este stabilă. A.U., băiețelul de numai doi ani care a fost transportat de urgență, duminică, la Spitalul „Bagdasar Arseni” din Capitală, este, în prezent, internat în Secția de Neurochirurgie. Medicii ne-au spus că viața acestuia nu este pusă în pericol, el ieșind din comă. „Copilul este internat în secția de Neurochirurgie. Este conștient, starea lui fiind stabilă. Din câte știu, nu a fost supus la nicio intervenție chirurgicală. Viața nu îi este pusă în pericol”, ne-a precizat medicul Florin Bica, purtătorul de cuvânt al Spitalului „Bagdasar Arseni”.
   În urma cumplitului accident, băiețelul a suferit un traumatism cranio-cerebral acut cu hematom epicranian și frontal stâng și un traumatism toracic. Fratele acestuia, D. U., în vârstă de 6 ani, este internat la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Focșani. Acesta a suferit un traumatism cranio-facial, un traumatism la genunchiul stâng și mai multe zgârieturi. Medicii ne-au spus că starea copilului este bună, cu o evoluție favorabilă.
  În stare mai gravă este mama celor doi copii, Mihaela U., în vârstă de 32 de ani. Femeia a suferit mai multe traumatisme, dar și multiple contuzii la șold, femur și genunchiul stâng, în prezent fiind internată la Secția de Terapie Intensivă. Medicii ne-au spus că, momentan, nu se ia în discuție transferul femeii la o clinică dintr-un centru universitar. Celelalte două victime, pasagere în Loganul MCV, care au ajuns duminică la spital, au suferit traumatisme ușoare, fiind externate ieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?