Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

Acoperişul unui grajd, în flăcări, de la un scurtcircuit


   Un scurtcircuit electric a făcut ca un gospodar din Vidra să rămână fără două tone de fân și acoperișul de la grajdul în care adăpostea nutrețul. Incendiul a fost anunțat duminică, în jurul orei 21.40, prin intermediul numărului unic de urgență 112. Un cetățean a solicitat ajutor pentru stingerea flăcărilor care ieșeau din acoperișul grajdului lui Radu C.. La fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Stației de Pompieri Vidra, care au intervenit cu două autospeciale pentru stingerea flăcărilor.
   La momentul în care pompierii au ajuns în curtea localnicului, focul cuprinsese acoperișul clădirii, construit din lemn cu învelitoare din azbociment, pe o suprafață de circa 70 metri pătrați. Pe lângă această pagubă, gospodarul a rămas și fără cele două tone de fân pe care le avea în pod. Incendiul a fost lichidat, pompierii susținând că cel mai probabil focul a pornit în urma unui scurtcircuit electric.
La sfârșitul săptămânii trecute, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Anghel Saligny” Vrancea au mai intervenit și pentru stingerea a două incendii de vegetație uscată. Unul dintre ele a izbucnit chiar pe marginea drumului E 85, în dreptul municipiului Focșani și se manifesta pe circa 300 de metri pătrați.
   Åži pompierii adjudeni au acționat pentru stingerea unui incendiu de vegetație izbucnit în comuna Homocea. Flăcările au mistuit vegetația de pe circa 600 de metri pătrați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?