Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Campania „Ai colectat, Ai câştigat!” continuă!


   Campania de informare, educare și responsabilizare cu privire la colectarea selectivă a deșeurilor de ambalaje „Ai colectat, Ai câștigat!”, demarată de Eco-Rom Ambalaje pe 18 iunie, va continua până pe 9 septembrie, în toate cele 23 de localități cheie din țară, printre care și Focșaniul. Astfel, până pe 9 septembrie, toți focșănenii sunt așteptați cu minimum 10 deșeuri de ambalaje la containerele de colectare selectivă amplasate în urbea noastră. Aceștia pot câștiga un premiu eco pe loc și primesc șansa de a intra în tombola pentru Marele Premiu, un autoturism.
   Mecanismul de înscriere în tombolă este același: participantul va primi, de la promoterii colectării selective, pentru minimum 10 deșeuri de ambalaje, un tichet răzuibil pe care este înscris un cod unic. Pentru a intra în tombola pentru premiul cel mare, participantul are la dispoziție două modalități: să înscrie codul unic de pe tichet pe site-ul campaniei: www.ColecteazaSelectiv.ro sau să îl trimită prin sms la 1899, număr cu tarif normal, valabil în toate rețelele de telefonie mobilă.
   Dacă participanții își conving și prietenii să colecteze selectiv alături de ei, șansele lor la marele premiu cresc proporțional. Pentru fiecare prieten adus la punct, care colectează la rândul său minimum 10 deșeuri de ambalaje, participantul primește un tichet în plus, având astfel încă o șansă de a câștiga un premiu eco pe loc și o șansă în plus la tombola pentru câștigarea Marelui Premiu. 
   Orașul care va strânge cele mai multe cantități de deșeuri de ambalaje are șansa de a primi din partea Eco-Rom Ambalaje o zonă de picnic complet amenajată. Promoterii colectării selective vor discuta cu participanții în fiecare zi de sâmbătă și duminică, între orele 10.00-13.00, la punctele de colectare anunțate pe site-ul www.ColecteazaSelectiv.ro. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?