Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Şiră de paie mistuită de flăcări


   10 tone de fân și lucernă, depozitate în formă de șiră, au fost mistuite de flăcări marți seara, în comuna Milcovul. Incendiul a fost anunțat la ora 17.30, la proprietatea lui Radu C., iar la fața locului au plecat pompierii focșăneni, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă. Pompierii spun că a fost vorba de autoaprindere. Ei au acționat pentru a stinge incendiul, dar și pentru a împiedica propagarea flăcărilor la locuință sau alte anexe.
   Tot marți, paramedicii SMURD au acordat îngrijiri medicale mai multor persoane cu probleme de sănătate. Printre cele mai frecvente motive pentru care au fost solicitate echipajele se numără problemele abdominale, afecțiunile cardiace și diferite traumatisme. Paramedicii din cadrul ISU au intervenit în Focșani, Panciu, Bolotești, Homocea, Nereju, Ruginești, Vidra și Vulturu. După ce le-au acordat pacienților primul ajutor, i-au transportat la spital pentru investigații medicale suplimentare.
Pirotehniștii au avut , la rându-le, două intervenții, în Dumbrăveni și Bizighești. Ei au ridicat patru proiectile explozive de calibru 76, 100 și 152 milimetri, găsite de localnici, în timp ce se aflau cu animalele la păscut.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?