Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

Profesorii susţin astăzi examenul de Titularizare


  Profesorii vor susține astăzi examenul de Titularizare, într-unul dintre cele 21 de centre de examinare stabilite la nivel județean. Examenul va debuta la orele 10.00, fiind așteptați să participe 494 profesori. Accesul în sala de concurs se face în intervalul orar 8.00 – 9.00, iar proba va debuta la orele 10.00 și va dura patru ore.
   În cazul în care un candidat va dori să părăsească sala de examen, el o va putea face numai după o oră de la primirea subiectelor, prin semnarea unui proces verbal în care se va consemna acest lucru. Examenul va fi supravegheat video, iar candidații nu au voie să intre cu telefoane mobile sau genți.
   Tezele vor fi trimise în alte județe, pentru a fi corectate. Primele rezultate de la examenul de Titularizare vor fi comunicate pe 7 august. Pe 7 și 8 august, candidații nemulțumiți de rezultate vor putea depune contestații la sediul Inspectoratului Åžcolar, nu la centrele unde au susținut examenul. Rezultatele finale vor fi comunicate pe 10 august.
   Pe 13 august este programată etapa de repartizare în ședință publică, la nivel de centru de concurs a candidaților care au obținut cel puțin media 7 la concursul din 2012. Åžedința publică de repartizare se va desfășura la sediul Inspectoratului Åžcolar Județean.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?