Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

A sărit din TAF şi s-a ales cu multiple leziuni


   Un bărbat de 60 de ani, din comuna Jitia, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon”, din Focșani, marți, după ce a fost implicat într-un accident de muncă. Evenimentul a avut loc pe raza comunei Vârteșcoiu.
   Medicii de la UPU au sunat la poliție și le-au spus oamenilor legii că bărbatul le-a spus că ar fi fost victima unui accident chiar în timp ce manevra un TAF. Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit că victima, Constantin T.,  este angajatul unei societăți co-merciale din comuna Vârteșcoiu, iar la ora 9.00, aflându-se în timpul serviciului, a manevrat utilajul în exploatarea forestieră din punctul Harabagiu. În acel moment, pe fondul neatenției, a pierdut controlul vehiculului. S-a speriat, așa că a sărit din utilaj, suferind mai multe leziuni.
   Victima a fost diagnosticată cu „traumatism cranio-cerebral acut închis, politraumatism prin cădere de la alt nivel, traumatism de bazin și fractură de bazin”. Cercetările continuă, în cooperare cu inspectorii din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Vrancea.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?