Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Adjuncții șefului ISU Vrancea, avansați în grad


   65 de pompieri vrânceni vor fi avansați în grad, la termen, astăzi. Este vorba de 18 ofițeri, un maistru militar și 46 subofițeri.
   Astfel, din rândul ofițerilor, vor fi avansați la gradul de colonel două cadre, la gradul de locotenent colonel vor fi înaintate cinci cadre, iar alte patru vor primi gradul de maior, cinci pe cel de căpitan și două persoane vor fi avansate la gradul de locotenent.
   De asemenea, un cadru al ISU Vrancea va primi gradul de maistru militar clasa a III-a, iar din rândul subofițerilor 15 persoane vor fi înaintate la gradul de plutonier adjutant șef, 27 la gradul de plutonier major, iar alți patru angajați vor deveni plutonieri.
   Printre cei care vor fi avansați la termen se regăsesc și cei doi adjuncți ai inspectorului șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Vrancea. Viorel Balla și Jenică Lazăr vor primi, mâine, tresele de colonel, iar alături de ceilalți colegi avansați în grad, vor primi și tradiționalele felicitări din partea inspectorului șef al ISU Vrancea, locotenent colonel Flaviu Dorel Chiscop, în cadrul unei festivități ce va avea loc la sediul instituției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?