Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Lista neagră a datornicilor, publicată de ANAF


   Firmele vrâncene au datorii de peste 49,27 milioane lei către bugetele statului, conform celei mai recente situații realizate de fiscul vrâncean, valabilă la data de 30 iunie. Datoriile către stat sunt cu aproximativ șapte milioane de lei mai mari decât la sfârșitul lunii aprilie. Lista neagră a datornicilor, publicată de Agenția Națională de Administrare Fiscală, arată că cele mai multe datorii sunt la bugetul de stat.
   Potrivit Direcției Generale a Finanțelor Publice Vrancea, la bugetul de stat au datorii 2.120 contribuabili mijlocii și mici, care aveau obligații restante de 26,4 milioane lei. La bugetul asigurărilor sociale de stat sunt înregistrați 1.052 contribuabili mijlocii și mici, cu restanțe de 16,89 milioane lei.
   La bugetul fondului asigurărilor de sănătate sunt datorii de 5,28 milioane lei, care provin de la 895 contribuabili mijlocii și mici, iar la bugetul asigurărilor de șomaj sunt înregistrați 458 contribuabili mici și mijlocii, cu restanțe de 0,7 milioane lei. „Nu au fost publicați pe websiteul Ministerului Finanțelor Publice, conform Ordinului ministrului Finanțelor Publice nr. 551/2003: microîntreprinderile clasificate conform Legii nr. 346/2004, modificată; contribuabili persoane juridice pentru care a fost declanșată procedura insolvenței, reglementată de Legea nr. 85/2006, cu modificările și completările ulterioare, precum și contribuabili care au contestat debitele și au exercitat căile legale de atac”, precizează conducerea fiscului vrâncean. 

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?