Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Pensiunea Sara a inaugurat prima piscină cu jacuzi


   Pensiunea Sara le oferă focșănenilor o alternativă unică în Vrancea pentru a-și petrece după-amiezile toride din această vară. Inaugurată recent, pensiunea de patru stele este situată la ieșirea din Focșani, pe drumul spre Galați. Pensiunea Sara are singura piscină cu jacuzi din Focșani, programul începe la 8 dimineața și durează până la ultimul client. Barul de la piscină oferă cafea Segafredo, dar și o gamă variată de băuturi răcoritoare și de sezon.

   Pensiunea Sara are singura piscină cu jacuzi din Focșani, restaurant și locuri de parcare proprii. Administratorul pensiunii, Elena Nedelcu, spune că în această perioadă au fost lansate oferte speciale pentru clienții care vin la piscină. Astfel, fetele vor avea acces gratuit la piscină, iar cazarea la pensiune este la prețuri competiționale. Programul la piscină începe la 8 dimineața și durează până la ultimul client. Barul de la piscină le oferă clienților cea mai bună cafea Segafredo, dar și o gamă variată de băuturi răcoritoare și de sezon. „Am dorit să creem o atmosferă intimă pentru oamenii care vin la pensiune sau la piscină. Oamenii vin să se relaxeze și am dorit să le asigurăm cele mai bune condiții, care să satisfacă gusturile și celor mai pretențioși dintre clienți. Avem condiții excelente, iar focșănenii sunt invitați să vină la Pensiunea Sara și să se convingă de acest lucru”, a afirmat Elena Nedelcu.
   Administratorul pensiunii s-a hotărât să investească în turism datorită potențialului enorm al acestui sector. Pensiunea Sara a fost realizată cu o finanțare europeană de circa 200 mii euro, valoarea totală a investiției fiind de 700 mii euro. „În urmă cu doi ani ne-am hotărât să investim în turism pentru că ne aflăm într-o zonă care are potențial de creștere. Focșaniul este situat la confluență de drumuri, iar locurile de cazare existente nu erau suficiente. Am decis să investim într-o pensiune pe care o consider unică în Focșani, cu piscină, restaurant, sală de conferințe. Oferim toate condițiile pentru turiștii care aleg să se oprească la noi. Fondurile europene sunt o oportunitate pentru România și ar fi fost păcat să nu le accesăm”, ne-a spus administratorul pensiunii Sara, Elena Nedelcu.

Restaurant pregătit pentru evenimente festive

   Un rol important în activitatea pensiunii îl au restaurantul, cu o capacitate de circa 150 locuri, și sala de conferințe, cu o capacitatea de 100 locuri. Pensiunea a fost gândită în așa mod încât să poată găzdui evenimente festive, nunți, petreceri private sau chiar team-building-uri ale companiilor din zonă. Unul dintre avantajele pe care îl oferă Pensiunea este amplasarea în afara orașului și, nu în ultimul rând, faptul ca sălile în care vor fi organizate evenimentele festive sunt izolate fonic, încât să nu îi deranjeze pe turiști. Pensiunea are sală de forță, dar și un loc de joacă pentru copii. Turiștii au la dispoziție 30 locuri de parcare încât să nu ducă grija autoturismelor.

Tehnologii moderne

   Pensiunea Sara este un proiect modern, conceput să ofere cele mai bune condiții clienților care îi trec pragul. Fie că este un turist care vrea să se cazeze la pensiune, fie că vrea să se relaxeze la piscină, clientul care vine la Pensiunea Sara are parte de cele mai bune condiții. „Am dorit să facem un proiect cât mai modern și funcțional, cu tehnologii moderne. În camere avem climatizare cu chiller, o tehnologie care este unică în Focșani. De asemenea, ne-am gândit și la protecția mediului și am ales varianta energiei regenerabile cu panouri solare. Mulțumesc firmei Global Proiect din Focșani care, cu profesionalism și talent, ne-a ajutat să terminăm la timp această investiție”, a afirmat Elena Nedelcu.

Pensiunea Sara

Cazare : 15 camere
Restaurant cu o capacitate de 150 locuri
Sală de conferințe cu o capacitate de 100 locuri
30 locuri de parcare
Piscină cu 70 de șeslonguri și jacuzi
Sală de forță, loc de joacă pentru copii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?