Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

VRANCEA SPUNE DA! PE 29 IULIE ÎL DEMITEM!


   Stimate prieten,
   Îți scriu aceste rânduri pentru că vreau, încă o dată, să îți mulțumesc că ai făcut Vrancea Puternică pe 10 iunie, la alegerile locale. Atunci, majoritatea covârșitoare a vrâncenilor a decis ca România să fie condusă de USL. Votul dvs. a onorat USL și, vă asigur de faptul că pentru mine, Marian Oprișan, votul acordat înseamnă și o mare responsabilitate. O responsabilitate la fel de mare ca cea pe care o au și prietenii noștri, ai vrâncenilor, Prim-ministrul Victor Ponta și Președintele Crin Antonescu.
   Responsabilitatea pe care noi, cei din USL, o avem față de cetățeni m-a determinat să vă scriu în aceste momente cruciale, în care dumneavoastră urmează să decideți destinul României. Votul dumneavoastră din 10 iunie a marcat începutul sfârșitului unui regim care a însemnat multă suferință pentru cetățenii acestei țări. Un regim care a tăiat pensiile și salariile, care a închis școlile și spitalele și care i-a umilit pe români. Acest regim a fost înfrânt doar pe jumătate! La alegerile locale doar PDL a plătit pentru faptul că a transformat România într-un stat al terorii, al minciunii și al urii. PDL a fost, însă, doar instrumentul celui care a patronat acest regim, și mă refer aici la Traian Băsescu.
   Pe 29 iulie, dumneavoastră sunteți singurul care puteți pune capăt dezbinării, urii și minciunii! 29 iulie este ziua decisivă în care putem face, cu adevărat, dreptate până la capăt fiindcă doar fără Traian Băsescu putem schimba în bine viitorul României și putem face din Vrancea acel județ puternic, iubit și respectat la care visăm cu toții. Traian Băsescu nu v-a întrebat când v-a tăiat salariile, pensiile, indemnizațiile. Nu v-a întrebat când a desființat peste un milion de locuri de muncă. Nu v-a întrebat când a închis spitalele și școlile. A râs tot timpul fără să-i pese de greutățile pe care le aveți.
   Pe 29 iulie, aveți ocazia de a face dreptate pentru dvs. și copiii dvs., iar acest moment nu trebuie ratat! Dacă nu-l demiteți pe Traian Băsescu, România va trăi în ură și dezbinare încă mulți ani de aici înainte! Haideți să le transmitem celor care ne vor dezbinați că noi, vrâncenii, punem      dragostea și prietenia mai presus de ură. Haideți ca la referendumul de pe 29 iulie țara să afle cât de uniți suntem, haideți ca țara și Europa să audă cum Vrancea spune „DA”! „DA!” pentru dreptate, „DA!” pentru dragoste, „DA!” pentru adevăr!
   
Pe 29 iulie, fie ca adevărul și dreptatea să învingă minciuna, ura și teroarea regimului Băsescu!

Marian Oprișan

P.S. Mă iertați că îndrăznesc, dar vreau să explic faptul că votând „DA” pe buletinul de vot veți vota pentru demiterea lui Traian Băsescu, în timp ce ștampila pe „NU” este un vot care îl va menține pe acesta la Cotroceni!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?