Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617

Propunerea de arestare a lui Cătălin Zamfiroiu, rejudecată


   Magistrații Curții de Apel București au decis, ieri, să trimită în rejudecare, la Tribunalul București, cererea de arestare preventivă a focșăneanului Cătălin Zamfiroiu, cercetat penal pentru tăinuire, într-un dosar de trafic de mașini de lux din Ungaria. Prin urmare, propunerea de arestare preventivă va fi luată în discuție în zilele următoare, la Tribunalul București.
   Pe 12 iulie, procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au efectuat peste 20 de percheziții domiciliare, pe raza a trei județe, printre care și Vrancea. Procurorii spun că învinuiții se ocupau și de falsificarea documentelor mașinilor, care în cazul în care nu puteau fi vândute în România erau duse în Republica Moldova.
   În urma perchezițiilor, 13 persoane au fost duse la sediul Parchetului pentru audieri, printre care Cătălin Zamfiroiu și Aurel Nicolae Rusu, ambii din Vrancea. Din probele din dosar reiese că Zamfiroiu ar fi cumpărat un autoturism Seat Leon de la unul dintre inculpați, deși știa că mașina provenea din Ungaria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?