Ediția: Vineri 14 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția: Vineri 14 iunie 2024. Nr. 6649

Festivalul „Plaiul Tojanului“, duminică


   Vrâncenii sunt invitați să participe, duminică, la cea dea 45-a ediție a Festivalului Folcloric Interjudețean „Plaiul Tojanului”, care va avea loc la Paltin. Locul de desfășurare este chiar Plaiul Tojanului.
   La manifestare sunt invitate să participe ansambluri folclorice din mai multe localități vrâncene, dar și din alte județe. Pe lista artiștilor invitați se află Ileana Ciuculete, Florin Vasilică și grupul „Teleormanul”, Geta Postolache, Maria Costioaia, Claudia Martinică și Ansamblul Folcloric „Å¢ara Vrancei”.
   Primarul comunei Paltin, Tudorel Bîtcă, invită la manifestare pe toți vrâncenii care vor să petreacă o zi în aer liber, în compania unor artiști îndrăgiți. Bîtcă este de părere că vrâncenii vor veni la manifestare după ce își vor exercita dreptul de vot în cadrul referendumului privind demiterea președintelui Traian Băsescu. „Invit vrâncenii să participe la această frumoasă sărbătoare a noastră, după ce în prealabil vor merge și vor vota în cadrul referendumului privind demiterea președintelui Traian Băsescu. Cei care nu au votat o vor putea face la secțiile din comuna Paltin. Cea dea 45-a ediție a Festivalului Folcloric Interjudețean Plaiul Tojanului este sărbătoarea de suflet a întregii comunități pe care o reprezint”, a spus primarul Tudorel Bîtcă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?