Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Șofer fugar, identificat de polițiști


   Polițiștii vrânceni l-au identificat pe șoferul care pe data de 7 iulie a accidentat un pieton, dar a plecat de la locul faptei. Omul, în vârstă de 51 de ani, din Focșani, a susținut că nu și-a dat seama că a lovit o persoană.
   Pe 7 iulie la ora 20.40, pe DN 2 – centura Focsaniului – s-a produs un accident de circulatie, iar conducatorul auto a părăsit locul faptei. Marian I., de 35 de ani, care se deplasa pe marginea drumului, a ajuns la spital, unde a fost diagnosticat cu fractură de antebraț stâng. Polițiștii au ajuns la fața locului pentru a face cercetări și pentru a aduna informații despre mașina implicată în evenimentul rutier. Atunci, ei au stabilit că autovehiculul implicat era o Dacia de culoare albastră.
   Chiar dacă au avut puține detalii, polițiștii au reușit să-l identifice pe șoferul fugar. Este vorba de Florinel I., de 51 de ani, din Focșani, care le-a spus polițiștilor că nu și-a dat seama că a lovit cu mașina o persoană. El va fi cercetat pentru vătămare corporală și părăsirea locului accidentului.
   Polițiștii recomandă tuturor conducătorilor auto să respecte prevederile legale privind circulația pe drumurile publice, iar în eventualitatea producerii unui accident din care au rezultat victime să nu părăsească locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?