Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Se împart tichetele „Euro 200“


   Tichetele „Euro 200”, pentru achiziționarea unui calculator, vor fi împărțite beneficiarilor, începând de astăzi. La nivelul județului Vrancea, 813 elevi, ce provin din familii cu posibilități materiale reduse, vor beneficia de acest sprijin financiar, pentru a-și putea achiziționa câte un calculator.
   Directorii unităților de învățământ trebuie să vină la sediul Inspectoratului Județean Åžcolar Vrancea pentru a ridica bonurile elevilor declarați eligibili, iar apoi trebuie să le înmâneze celor în drept.
   Programul „Euro 200” pentru acordarea unui ajutor financiar în vederea stimulării achiziționării de calculatoare se adresează elevilor și studenților din învățământul de stat sau particular acreditat, în vârstă de până la 26 de ani, care provin din familii cu venituri brute lunare de maximun 150 de lei pe membru de familie. Fiecare beneficiar va primi puțin peste 800 de lei, pentru a-și cumpăra calculatorul mult visat. Cuponul în valoare de 200 de euro, poate fi folosit doar în scopul achiziționării unui calculator, care să respecte configurația trasată de minister.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?