Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

Premierul Ponta dă premiile restante medaliaţilor la Jocurile Olimpice


   Premierul Victor Ponta a promis, în cadrul unei întâlniri cu conducerile ANST, COSR, ANAD, Ministerului Educației și cu reprezentanți ai federațiilor sportive, că Guvernul va plăti premiile restante sportivilor dinamoviști medaliați la Jocurile Olimpice de la Beijing, din 2008.
   Săptămâna trecută, atleta Constantina Diță, medaliată cu aur la maratonul olimpic de la Beijing, și antrenorul său, Vali Tomescu, i-au adresat o scrisoare deschisă premierului Victor Ponta, în care îl roagă să rezolve problema premiilor neplătite de CS Dinamo pentru rezultatele pe care le-au obținut la editia JO de acum patru ani. Diță a primit doar 7.000 de euro dintre cei 35.000 de euro pe care trebuia să-i încaseze de la clubul dinamovist.
   Premierul a promis că va rezolva situația, dar a cerut o solicitare scrisă în acest sens: „Vă ajut să plătiți această datorie, de fapt e vorba de Ministerul de Interne. Nu e normal, ne facem de râsul lumii să avem datorii la primele campionilor din 2008. Vă ajut, dar vă rog să primesc un document în acest sens”, a spus premirul Victor Ponta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?