Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Grupul Rolling Stones se gândeşte la un concert pentru aniversarea a 50 de ani de carieră


   Legendarii Rolling Stones au alimentat zvonurile privind realizarea unui viitor concert-eveniment. Joi, la Londra, la inaugurarea unei expoziții consacrate carierei lor – 50 de ani de la primii pași pe scenă, a fost evocată această posibilitate. ‘Cincizeci de ani poate părea o perioadă extrem de lungă, dar a trecut foarte repede’, a spus Mick Jagger la sosirea la Somerset House, unde membrii grupului erau așteptați de zeci de fani.
   Referindu-se la eventualitatea unui concert, vedeta de 68 de ani a răspuns râzând: ‘În mod clar, anul acesta mai tîrziu, pe scenă’. Chiar dacă nu s-a anunțat nimic oficial, Keith Richards a menționat și el ceva mai devreme această posibilitate. ‘Ne gândim la ceva, nimic nu este încă definitiv, dar avem această idee, am avut câteva repetiții, ne-an întâlnit și a fost bine’, a declarat el la BBC. ‘Cred că se va întâmpla, dar nu pot spune când’, a adăugat chitaristul, care menționase deja posibilitatea unui turneu în 2013. 
   Fanii se vor mulțumi deocamdată cu expoziția ‘Rolling Stones 50’, care se deschide vineri pentru public, cu o carte care cuprinde fotografiile expuse și un film documentar ce urmează să fie lansat în septembrie. Ultimul turneu al formației a avut loc în 2005-2007, pentru promovarea albumului ‘A Bigger Bang’.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?