Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

O contabilă din Focșani a vrut să se arunce de pe Barajul de la Bicaz


   O femeie din Focșani, în vârstă de 38 de ani, a vrut să se sinucidă, miercuri seara, în județul Neamț. Ea a înghițit mai multe pastile și a vrut să se arunce de pe Barajul de la Bicaz.
   Poliția orașului Bicaz a fost sesizată miercuri seara, la ora 21.40, cu privire la faptul că o persoană suspectă este în zona Barajului Bicaz și că ar vrea să se sinucidă. Polițiștii ajunși la fața locului au găsit-o pe Dalina G., o contabilă din Focșani, căzută pe baraj și aproape inconștientă, oamenii legii reușind cu greu să afle cum se numește.
   Polițiștii din județul Neamț au precizat că asupra ei au mai fost găsite și câteva notițe cu traseul de urmat din Focșani și până la Bicaz. De asemenea, ea mai avea și câteva pungulițe în care fuseseră pastile și pe care le înghițise. Persoana care a sunat la poliție le-a spus oamenilor legii că femeia a consumat băuturi alcoolice într-un bar și că avea un comportament neadecvat. Ulterior, femeia a ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale, iar polițiștii nemțeni au deschis o anchetă pentru a stabili de ce a vrut contabila să se sinucidă.
   Potrivit unor surse, înainte de a-și plănui sinuciderea, ea ar fi trimis câteva mesaje apropiaților. Motivul pentru care ea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor ar fi acela că ar fi făcut nereguli în contabilitatea unor societăți situate pe strada Anghel Salygni, din Focșani, iar patronul ei, de origine străină, i-ar fi cerut o sumă de bani pentru a-și acoperi gaura, bani de care femeia nu ar fi putut face rost.
   Potrivit informațiilor postate pe site-ul Monitorului Oficial, femeia apare ca fiind administrator al unei firme ce are ca obiect de activitatea comerțul cu amănuntul, înregistrată în anul 2009. Sediul firme este situat pe strada Prosperității din Focșani, loc din care ea a fost preluată în urmă cu ceva timp, de un echipaj al Ambulanței și dusă la Secția de Psihiatrie. „Pacienta a fost internată în perioada 17 iunie – 10 iulie la Secția de Psihiatrie, din cadrul Spitalului Județean, fiind diagnosticată cu schizofrenie paranoidă și non-complianță terapeutică”, a precizat Alina Pelin, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani.
   Ancheta în cazul tentativei de suicid a contabilei din Focșani va fi continuată de către polițiștii din Neamț și de cei vrânceni pentru a se stabili motivele care au determinat-o pe femeie să recurgă la un asemenea gest.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?