Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Ana Roberta Anghel a luat argintul la Campionatul Naţional de atletism


   Atleta Ana Roberta Anghel (legitimată la clubul CSM 2007 Focșani) și-a trecut în palmares o nouă performanță de excepție. Sportiva antrenată de Åžtefan Munteanu a obținut medalia de argint și titlul de vicecampioană națională la Campionatul Național de probe combinate, întrecere care a avut loc la București.
   Roberta a participat la heptatlon, o probă combinată, ea fiind alcătuită din șapte exerciții diferite (60 metri garduri, înălțime, 800 metri, greutate, 200 metri, lungime și ), clasamentul făcându-se prin totalizarea punctelor obținute la fiecare probă. În ierarhia generală, atleta focșăneană a strâns 4448 puncte, fiind depășită de Elena Panțuroiu (LPS Cîmpulung Muscel – 5188 puncte). Tot în cadrul „Naționalelor” de probe combinate, o altă atletă de la CSM 2007, Valentina Tănase s-a clasat pe locul 8 (cu 2731 puncte).

Sprijinită de Clubul Rotary

   Medaliată la toate competițiile naționale care s-au desfășurat în acest an, Ana Roberta Anghel este sprijinită de Clubul Rotary. „Mulțumim Clubului Rotary din Focșani pentru că a sprijinit-o pe sportivă și a întins o mână de ajutor unei tinere speranțe a atletismului românesc. Sperăm într-o colaborare fructuoasă și benefică, iar sportiva se va pregăti pe linie sportivă și pe plan școlar la un nivel de performanță”, a precizat antrenorul sportivei, Åžtefan Munteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?